Check This Out Babe!

Monday, 27 February 2012

Tips Wana Pakaian Ikut Hari:Selasa

Assalamualaikum

Berikut adalah tips warna pakaian untuk hari Selasa

Untuk hari selasa pulak kita sesuai pakai tona warna pink or purple.. Warna pink ialah warna kasih sayang dan menyamai dengan vibration bahagian Thalamus (NW3). Mereka yang mengalami migrain akan merasa kelegaan setiap hari selasa.
Thalamus berperanan menjaga kasih sayang dan penghayatan. Hari ini ialah hari yang paling sesuai untuk beremosi, meluahkan perasaan kasih sayang kepada pasangan masing-masing. So jom kita ber 'i love u' 'i miss u' arini ya.. Ini juga adalah hari yang sesuai untuk mengembara atau bermusafir ke destinasi yang jauh kerana masalah tersesat atau keletihan setika sedang mengembara diimbangi dengan tahap penghayatan yang tinggi pada hari ini.
Dengan berpakaian pink, kuasa pujukkan terhadap anak atau pelajar yang degil bertambah kuat. Begitu juga pujukan terhadap pesakit atau orang yang ingin membunuh diri. Kalau boleh, Elakkan memakai pakaian merah untuk memujuk meraka kerana mereka akan menentangnya dengan serta merata dan akan meneruskan hasratnya untuk membunuh diri dengan sekelip mata. Nampaknya Anggota bomba kena tukar baju ke warna pink sebelum memujuk orang yang mahu membunuh diri la kan? hehehe
Rawatan yang sesuai dijalankan pada Selasa ialah migrain, Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder ADHD (kanak-kanak bermasalah) atau yang berkaitan dengan bahagian otak Thalamus (NW3).... Ok, esok kita pakai baju pink k.. ;)

Nantikan entri untuk Hari Rabu pula.

1 comment:

  1. ooo.penah dengar jugak isnin pakai putih. tengok video heliza kt youtube :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...