Check This Out Babe!

Monday, 30 July 2012

Kongsi Pengalaman Jamu Susuk Dara

Assalamualaikum
Aku harap entri aku tidak menggugat bulan puasa kerana ia merupakan sebahagian dari hidup kita juga.Kalau kita tak sihat especially bahagian intimasi mesti kita sukar lakukan ibadah dengan sempurna.Aku tak segan silu untuk kongsi pengalaman dan testimoni.Oh ya..aku dah pernah gunakan produk ini, Jamu Susuk Dara.Kalau kita alami keputihan, al-maklumlah wanita terdedah dengan jangkitan kuman, pasti tidak selesa..dok garu-garu dan kelam-kabut mencari penawar nak atasinya.Lelaki pun apa kurangnya, kalau tak malu pun menggaru-garu sambil berjalan.Opps..sorry sebab ternampak.
Oklah..aku nak share sesuatu untuk korang baca dan cuba produk ini.So far Alhamdulillah aku puas hati sebab keputihan dan gatal kurang dengan gunakan Jamu Susuk Dara




Sila baca testimoni


AZLEZA 32tahun

saya surirumahtangga. saya sering mengalami gatal-gatal di sekitar kemaluan saya. lebih2 lagi selepas mengadakan hubungan kelamin bersama suami. Sejak ternampak iklan HoneydewHanni mengenai produk susuk dara. saya terus menginbox beliau. dalam keadaan yang agak berat dan malu. saya telah bertanya beliau tentang perkara ini. dengan tiba - tiba beliau terus merekemen MAGIC POWDER pada ketika itu tiada iklan ataupon gambar mengenai produk ini. berkat keyakinan yang tinggi terhadap cik hani. saya telah mengdepositkan sejumlah wang iaitu RM25 sahaja. hani mengirimkan saya magic powder ini.
saya menggunakan untuk pertama kali. terasa pedih2 di kemaluan saya. saya terus menghubungi hani 012 - 309 1386 kebetulan beliau terus jawab panggilan saya. 1st jawapan beliau maybe saya mengalami luka kecil di permukaan faraj maybe koyakan ketika melakukan hubungan kelamin. - yup jawapan tu mmg benar saya baru sahaja selesai melakukan hubungan bersama suami ketika itu. slowly saya terus mengambil langkah yang disarankan hani. akhirnya sakit akibat koyakkan pun reda. gatal- gatal pon hilang. setelah sekian lama saya tak pernah jumpa solution akhirnya penyelesaian ini hilang serta merta tak sampai seminit dengan manyapukan magic powder. kalau tak gatal ni nak hilang ambil masa 2 ke 3 hari belom tentu boleh baik. lebih menyedihkan lagi kadang2 rasa gatal miang ini berjangkitan hingga ke peha. sekarang bila gatal saya terus sapukan magic powder. yang paling best saya telah berkongsi magic powder bersama - sama suami kerana suami saya turut mengalami gatal - gatal di zakar sehabis melakukan hubungan kelamin. walaupon susah di cuci. gatal - gatal tetap tak boleh hilang. kesan dari cadangan hani. saya rekemen kepada suami. sometimes saya kesian tengok suami tergaru2 dalam uniform kerjanya...tapi kali ni tak ada lagi....
kami bebas dari rasa gatal - gatal....





Sue - 29tahun - ibu tunggal

saya telah menggunakan produk magic powder susuk dara ni tak sengaja.
pada cuti tahun baru cina baru - baru ni saya telah keluar untuk bercuti di taman tema genting hinglands bersama rakan - rakan. Akibat terlalu enjoys bersama rakan - rakan seperjuangan. Saya minum ice blended tengahari tu. fuhhh sedapnya minuman ber-ais ni. setelah penat berjalan seharian. kami tinggal di apartment malam tu. ketika sedang nak melelapkan mata. saya mengalami gatal2 di kemaluan. puas dah saya cuci keluar masuk tandas. seorang kawan saya bernama azlin menegur. bertanyakan saya kenapa. saya pon menceritakan kepada belaiu masalah saya. dengan selamba dan relaxnya. dia mengeluarkan magic powder dari hbeg dan memberikannya kepada saya. azlin menyuruh saya menyapu ke seluruh permukaan faraj dalam keadaan kering. so saya buatlah seperti yang azlin sarankan. 1 kali sapuan gatal2 tu masih ada lagi. saya terus memulangkan balik kepada rakan tadi dan mengadu..TAK ADA APA - APA KESAN PON SAMA JE..azlin bagi tahu lagi.." ko sapu kat lubang tu lebih sikit" - SAYA PON MASUK BALIK KE DALAM TANDAS menyapu lagi magic powder tu kali ni betul2 kat lubang faraj dan masukkan sedikit kat dalam kelopak tu. pergh...automatikly gatal2 tu hilang.MEMANG MAGIC. HILANG MACAM TU SAHAJA. keesokkan pagi. ketika mandi. saya mencuci kemaluan saya terdapat banyak lendir2 keputihan keluar dalam keadaan seperti gel. no wonder la saya rasa gatal - gatal dan tidak selesa. bila saya menceritakan pada azlin. mungkin faktor kepenatan dan minum ais tu sebab saya mengalami keputihan dan gatal - gatal.
2nd time saya telah mengalami situasi yang sama di tempat kerja. malangnya rakan saya jauh dari saya. saya terus menghubngi azlin dan meminta beliau belikan 1 paket magic powder yang sama mcm beliau punya. mulai saat itu baru saya sedar...betapa perlunya penjagaan alat sulit ni walaupon saya telah kematian suami. sekarang saya elakkan minuman ber- ais dan gunakan magic powder setiap masa. rasa selesa dan rasa yakin pada diri sendiri. dan hari ini saya dah pon jadi frend dalam fb penjual susuk dara magic powder..





Dapatkan produk dengan Layari: http://twinniesshoppe.blogspot.com/

4 comments:

  1. slm.sy nik nk ty klu kt pakai JPD ni kt langsung x leh minum minuman berais ke,sy x lh byk sgt munum yg berais kdg2 tu 2@3 hari nk lh jg minum yg berais tu.tq

    ReplyDelete
  2. slm.utk berapa lama kt perlu pakai JPD ni coz diakn hy 10 bj.agak2 dlm berapa botol ye,tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. JPD digunakan sekali utk tempoh 3 bulan

      Delete
  3. nik,klu gune jpd mmg pantang larang xley minum ais lgsg yer..sbb akan mngurangkan kesan jpd tu sndiri n akan buatkan rahim kiter kembang semula..jpd hnye gune 3 hari shj.. then boley cont mkn jad..jamu aku dara + masker vagina..anything boley contact sy 0199822708 o email zarazafiz@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...