Check This Out Babe!

Friday, 26 April 2013

Al-Fatihah Buat Timbalan Ketua Pengarah Kastam Malaysia


Timb. Ketua Pengarah Kastam mati ditembak

April 26, 2013
Beliau disahkan meninggal dunia di Hospital Putrajaya pada pukul 9.20 pagi tadi.
PUTRAJAYA: Timbalan Ketua Pengarah Kastam (Perkastaman/Cukai Dalam Negeri) mati ditembak ketika dalam perjalanan ke pejabatnya di Putrajaya, hari ini.
Datuk Shaharuddin Ibrahim, 58, yang tinggal di Dengkil, Selangor, disahkan meninggal dunia di Hospital Putrajaya pada pukul 9.20 pagi.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Datuk Ku Chin Wah berkata dua lelaki bermotosikal melepaskan tiga das tembakan ketika kenderaan yang dinaiki Shaharuddin berhenti di persimpangan lampu isyarat dari Lebuh Sentosa ke Lebuh Wawasan pada pukul 8.15 pagi.
“Tembakan itu mengenai bahagian leher ke atas dan Shaharuddin dikejarkan ke Hospital Putrajaya oleh pemandunya,” katanya kepada pemberita ketika ditemui di kejadian.
Ku berkata siasatan polis mendapati Shaharuddin ditembak menggunakan pistol automatik.
Polis akan meneliti kesemua bahan bukti termasuk kamera litar tertutup di kawasan itu, katanya sambil meminta orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai kejadian itu supaya menghubungi balai polis berhampiran.
- Bernama


Setiap pekerjaan yang dilakukan oleh penjawat awam memang berisiko tidak kira apa jua jawatan.Risau juga sebab abang aku kastam..Kita buat kerja dengan betul dan salah tetap berisiko.Al-fatihah buat arwah..kerana negara korbankan jiwa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...