Check This Out Babe!

Wednesday, 14 August 2013

Selamat Hari Raya Buat Rakan Semua

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya semua..dikesempatan ini aku ingin memohon maaf dari hujung kaki hingga hujung rambut.Halalkan makan minum dan andai ada tersilap kata,perbuatan yang menyakiti hati dan perasaan.Aku mohon maaf sesangat.Maklumlah aku ni insan yang lemah dan tidak sempurna.

Macamana hari raya korangs..pastinya seronok.Pasti sedih time bermaaf-maafan sebab dah sedar buat silap baik besar atau kecik.Sedih sebab kehilangan orang tersayang kerana tidak dapat menyambut hari raya bersama.Apapun kita kena redha Allah sayangkan si dia yang pergi.Oleh itu kita perlu meraikan kemenangan kerana berjaya berpuasa, walaupun tak lengkap sebulan bagi wanita dan ada wanita lengkap sebulan sebab mengandung.

Hari raya kali ini meriah sesangat apabila di kampung halaman sendiri.Especially main mercun dan bunga api..heheh.Seronok sebab dapat main bunga api berdas2 termasuk mercun.Oppss..stok tu semua dirahsiakan.

Sejak hari raya pertama hingga sekarang asyik makan ayam dan daging.Semua kategori rendang dan berlemak.Setiap rumah pasti dihidangkan rendang, lemang , ketupat dan sambal kacang.I'm suppose to upload some pictures during celebrating hari raya at kampung.Unfortunately I've left my NIKON at kampung, rasa macam nak nangis nasib baik my niece tolong ambilkan camera before balik ke KL.Bila amu jumpa itu budak agaknya.

Oklah..nanti sambung balik dengan gambar-gambar raya yang memang happening dan gempak!


Tak puas makan ketupat..hukhuk

4 comments:

  1. Tengok ketupat tu.. teringat ketupat kat umah MIL.. rasa rugi pulak tak makan raya pertama hari tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti menetes jek air liur tu..haha

      Delete
  2. selamat hari raya maaf zahir batin gak yer...

    ReplyDelete
  3. haiii...selamat hari raya jugak ye...done follow you =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...