Check This Out Babe!

Friday, 13 September 2013

Twins and Birthday

 Sekarang dah 3 tahun umur twins, rasa cepat betul mereka membesar. Lepas ni kena fikir nak sekolah.Semakin membesar semakin bijak dengan cara masing-masing.Kita perlu tahu setiap anak yang dilahirkan adalah genius. Genius bukan sahaja cemerlang dalam pelajaran malahan setiap tingkah laku yang dia buat. Dari kecik lagi aku duk baca babycenter.com pasal perkembangan baby.Tapi selalunya twins advanced than their exactly age.
Mama sambut simple je tahun ni..bawak twins pi Bubba Gump Shrimp di Citta Mall.Siap nyanyi lagu..'Everybody Salsa" sebab kitorang order menu..pebenda taktau.Tapi memang sedapler sebab ada nachos.
Oklaa, aku takat beli cake dari Wondermilk, masa tu sempena Merdeka so a little bit late celebrate kat luar.Just wanna make them happy..


Suruh abang Bubba Gump nyanyi Happy Birthday

I love the way she is..Munirah suka sangat berdandan..erk..follow mama nak jadi MUA or model ker

Suka sangat request bedung..konon-konon newborn

Exactly date birthday celebration,masa ni mama n papa balik keje lambat..sorry babies.Ni je yang mama sempat belikan untuk kesayangan mama papa.


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...