Check This Out Babe!

Wednesday, 15 October 2014

Bibir Cantik dan Sihat Dengan Naturel Kiss

I'm having problem with my lips..tak jumpa lagi lipstick yang melembabkan bibir dan setiap kali pakai lipstick bibir akan terkupas.Kadang geram menyebabkan tangan gatal nak mengupas sampai bibir luka berdarah. Alhamdulillah I've found this extravaganza products made by local people in Malaysia.It's R&D from UTM by Dr Siti Hamidah.

Nature Kiss For Women and Kids merupakan produk bebas dari chemical, halal dan selamat digunakan. Nature Kiss mampu merawat bibir kering dan gelap. Bagi yang bermasalah bibir kering apabila memakai lipstick di pasaran sediada, ia mampu atasinya dengan menyapu terlebih dahulu sebagai lipbalm kemudian apply lipstick kesukaan anda.Naturel Kiss For Women


Delicious Lip Scrub by Naturel Kiss! Tak perlu basuh, hanya jilat sahaja! Bibir anda akan lembab semulajadi.

Lip scrub bagi tujuan menanggalkan sel mati dan kulit bibir yang kering. Selepas scrub bersihkan bibir atau jilat sahaja dan sapukan lipgloss Nature Kiss. Pasti bibir anda comel dan menawan.

Anyway guys, produk ni memang selamat dan merupakan hasil penyelidikan dari anak tempatan dari Universiti Teknologi Malaysia iaitu Dr Siti Hamidah. Nak tahu lebih lanjut sila berjumpa dengan beliau untuk khidmat nasihat di IGEM 2014, KLCC.
Sempena IGEM 2014 yang akan diadakan di Kuala Lumpur Convention Centre pada 16 Oktober hingga 19 Oktober 2014, Nature Kiss turut sama berada di sana dan membuat tawaran menarik untuk anda. Sila hadir di booth berdekatan UTM ya..


MEMPERKENALKAN PRODUK-PRODUK NATUREL KISS
******************************
●●●● NON-TOXIC COSMETICS●●●●
HALAL, NATURAL, ANTIOKSIDAN
******************************
New Branding!! Quality Packaging!! More Free Gifts!! BUT LIMITED STOCKS!!!

- NKiss lip moisturiser for Women (RM 39.00) ♡ Promotion! Buy 1 free 1 NKiss Lip Scrub

- Fruity Kids - Strawberry & Vanilla (RM 29 for 2 flavors)♡ Promotion! Buy 1 free 1 NKiss Lip Scrub
- NK Extra colorless mint lip moisturiser (RM 25)
- NKiss Lip Scrub Roselle Strawberry's flavor (RM 29)
- Exclusive Lip Moisturiser for Women with Rose Oil & Almond Oil (RM 49)
♡ Promotion! Buy 1 free 1 NKiss Lip Scrub
- Exclusive Lip Scrub with Vitamin E (RM 45)
Temui kami di KLCC pada 16-19 Oktober ini untuk free trial & banyak lagi promosi yang lain!!!
****** LIMITED STOCKS!!! ********

Stok amat terhad ye kawan-kawan. Twins menjadi model untuk Nature Kids, they love it so much. Almaklumlah, diorang suka sangat pakai lipgloss.Mama pun happy sebab ada produk yang selamat untuk anak-anak. Lipgloss/lipbalm di luar sana memang memberi kesan kurang baik for long term. Jangan dedahkan anak-anak dengan bahan merbahaya.


Ada flavours Strawbery, Vanilla, Orange dan Peach Kakak suka perasa vanilla

Adik suka perasa strawberi Extra Care For Crack LipsTESTIMONI PENGGUNA NATURE KISS


APA KATA DR SITI HAMIDAH?


Cerita Pelembab Bibir - Terutama untuk suami yang benar-benar cintakan isteri
Beberapa tahun lepas saya menyedari kulit terutama muka dan bibir mudah kering dan kusam. Jika kulit muka, terdapat banyak produk yang boleh mengembalikan kecantikannya, tetapi amat berbeza dengan bibir. Produk-produk berjenama sekalipun lebih tertumpu untuk menutup masalah (lipstik), yang menyebabkan bibir semakin gelap dan kusam. Justeru, kita akan lebih kerap/banyak memakai lipstik/sintetik lipbalm, dan bibir akan semakin gelap dan kering. Semakin banyak produk sintetik ini digunakan, semakin gelap dan kering bibir kita. Begitulah seterusnya.
Wanita, apabila pulang ke rumah dari pejabat, akan mencuci make up dan 'hesitate' untuk terus bermake up kerana kita ingin biar kulit bernafas tanpa sebarang bahan kimia yang menjadi asas lipstik dan make up. HASILNYA, KITA BERADA DIRUMAH - BERSAMA ORANG TERSAYANG DALAM KEADAAN PUCAT DAN BERBIBIR KERING DAN KUSAM. Tidak adil bukan? Cantik dan segar di luar rumah, tapi pucat dan dan tidak bermaya di rumah. Bagaimana anda mencium orang tersayang dalam keadaan begitu? Pasti ada yang jawab "Takkan nak bermake up 24 jam lagipun tak elok cium bayi menggunakan lipstik".
Ya! Itulah dilema saya sehingga tercetus idea untuk menghasilkan PELEMBAB BIBIR DARIPADA BUNGA-BUNGA DAN BAHAN SEMULA JADI. Sewaktu itu Safya (kini 5 tahun) baru dilahirkan. Bagi saya, BIBIR ADALAH ANTARA BAHAGIAN TERPENTING YANG PERLU DIKEKALKAN KEREMAJAAN DAN KESEGARANNYA. Sebelum itu saya pernah tertipu dengan produk yang menggunakan jenama 'herb' tetapi sebenarnya tiada satu pun kandungannya melibatkan herba. 100% adalah bahan sintetik. Malah lip balm popular yang dikatakan 'ikut warna darah' adalah menggunakan bahan kimia methyl oxide.
Sejak hampir setahun, saya menggunakan pelembab bibir formulasi sendiri, alhamdulillah ia amat sesuai dengan bibir saya. Kini saya amat jarang menggunakan lipstik, jika perlu guna pun, saya pasti akan mengoles pelembab bibir formulasi sendiri ini terlebih dahulu. Ia boleh melindungi bibir dan menyerapkankan nutrien-nutrien daripada bunga roselle yang digunakan kepada bibir. Ia 100% natural dan saya tidak perlu risau jika termakan pelembab bibir ini. Bahan asas adalah lilin lebah (bee's wax) dan vitamin E.
Alhamdulillah, formulasi ini telah siap sepenuhnya dan digelar NATURE KISS. Terima kasih kerana anda sudi membaca kisah ini sehingga tamat dan saya harap anda tidak melepaskan peluang untuk mencuba produk NATURE KISS ini, yang 100% diperbuat dari bahan natural dan formulasi pertama seumpamanya di Malaysia. Ia juga telah melepasi ujian-ujian toksik dan logam berat. Juga telah menerima beberapa pingat dan penganugerahan peringkat nasional dan antarabangsa. Secara rasmi dengan ini saya menjemput anda untuk menjadi agen rasmi NATURE KISS. Insha Allah anda pasti berpuas hati dengan pulangannya. KEMPEN BIBIR CANTIK SECARA SEMULAJADI TELAH BERMULA! Semoga semuanya berbibir mungil-mungil belaka. PARA SUAMI SILA BELIKAN HADIAH NATURE KISS JIKA ANDA BENAR-BENAR SAYANGKAN SI ISTERI. Berikan yang terbaik untuk diri kita dan orang tersayang! ♡♡♡

Jika berminat boleh hubungi nombor tertera di atas 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...