Check This Out Babe!

Tuesday, 28 August 2018

COCO OCOC FORMULA DR RIZAL UNTUK OTAK CERDIK

Assalamualaikum wbt

Lama tidak update blog ni..sungguh bz saya ni.Banyak kali dah type tak up juga.Maklumlah sekarang ni anak-anak dah besar.Nak exam nak tuition dan anak pandai..mak bapak sekarang stress kan?Kalau tak dapat score rasa down..kita ni mak bapak yang down.Bukan anak huhu..ber huhu ler kita.

Memandangkan saya ibu yang sangat sibuk tapi nak anak fokus belajar dalam kelas.Pemakanan terbaik untuk supoort nutrisi otaknya adalah minum Coco OCOC.

Apa COCO OCOC tu?
Formula dari Dr Rizal iaitu pakar otak..haa senang nak faham.Kalau bagi bahasa sains u all pening.Saya bagi bahasa mudahlah. Dr Rizal do his research about 'OTAK'.

Macamana nak pastikan otak kita ni bekerja berganda-ganda, tidak letih, stay fokus even sedang bekerja.Eh..mak bapak pun guna otak kan.Nak bagi laju idea keluar mencurah-curah juga ni. Haa saya pun dah ada idea mencurah nak share dengan anda.


Apa kandungan dalam coco ococ ni?


 Kandungan dalam coco ococ ada  serbuk coco 70%, gingko biloba, susu kambing dan gula kepala (minimal %)

Syukurlah kita ada pakar yang dapat membantu anak-anak kita cergas dan cerdas. So far banyak juga 
testimoni kawan-kawan setelah minum coco ni. Ada yang dapat hafaz surah dengan baik, bertenaga sepanjang hari di sekolah, anak-anak dapat fokus belajar di kelas, perubahan pada attitude seperti kurang mengamuk, menangis atau drama..heheh ni terms untuk anak saya.

Ok nak share tentang feedback lepas anak saya minum.

Kakak dan adik adalah twins yang suka bergaduh, liat nak bangun pagi pergi sekolah serta tidak fokus belajar. Setelah mereka minum coco ococ ni, Alhamdulillah perubahan yang menakjubkan dengan izin Allah.

Kakak
- Bila mama minta pertolongan tidak membantah dan mengikut arahan
-Bangun tidur terus mandi dan siapkan diri ke sekolah tanpa mengamuk melalak.
-Bila guru home tuition mengajar dia cepat faham dan berlumba-lumba dengan adik siapkan task.

Adik
- Rajin pula tolong mama di dapur
- Rajin pula siapkan homework sampai lewat malam..maksudnya ada semangatlah nak belajar
- Mengamuk dan nangis nak pergi sekolah ni memang tak boleh nak elak sebab manja benor..sindrom dapat adik punya pasal
- Fokus masa tuition dan guru komen good girl dengar kata
- Pandai melawa dah..hehe



Apa yang saya faham, bila kita tidur lena dan mencukupi pastinya otak kita cukup rehat bukan? Dengan bantuan gingko dalam minuman ini juga akan melancarkan lagi peredaran darah dan highway input ke otak.Pernah tak u all rasa, apsal otak ku slowwwwwww.. Haa apalagi kurang air, kurang oksigen, kurang nutrisi dalam tubuh, So siapa yang sayang anak nak exam ni..bagilah minum ni waktu pagi. Kenapa? Of course sarapan pagi tu penting untuk cover energy hingga ke petang. Cuba fikir kalau perut kosong waktu pagi,sure kita lemau sepanjang hari. 

Dapatkan segera dari saya Agen Sah Coco Ococ 

Rose 011-21698579
Hazrul  011-28630758

COD PUTRAJAYA / CYBERJAYA

FREE POSTAGE UNTUK 2 KOTAK KE ATAS



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...