Check This Out Babe!

Thursday, 21 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER ..



Assalamualaikum..

Terima kasih kepada rakan blog D' Informationz kerana memberikan informasi yang agak PANAS..Lately aku dah rajin masuk blog-blog orang sebab banyak knowledge+pengalaman yang mereka kongsi bersama. Walaupun kamu tidak kukenali tetapi kamu memang manusia yang wujud dimuka bumi ini, aura kamu sentiasa bersama diblog kamu.:). Kalau kamu alien sekalipun..aku lagi suka berkawan..hehe.

Aku teruja untuk cuba join entri Ben Ashaari ni,  BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER ...Sememangnya aku amat baru je..2 bulan kot buat blog ni. This is my personal writing, experience and idea.


Why you must follow my blog?
There's a lot things to share with you..Sharing is caring...kata orang sekarang. Pastinya ada banyak entri menarik yang aku ingin kongsi bersama.Yang pasti mesti follow ye..Tak rugi u follow i kerana pastinya i will follow u...

23 comments:

  1. salam kenal SR singgah dari blog Encik Ben..

    http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

    jom singgah sini..
    http://misschubbycheek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam empunya blog..
    ninie datang terjah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan..
    eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  4. hye kawan baru :P

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  5. follow sini...
    singgah dari segmen BA

    Soklan uji minda
    ...Tahukah anda berapakah hayat seekor penyu dewasa!!!!

    ReplyDelete
  6. ai singgah sini lepas tengok segmen abg Ben.. tak join tapi nak singgah jugak.. ;)

    ReplyDelete
  7. deeya singgah sini.. :D salam kenal.

    jom join contest deeya,

    http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

    ReplyDelete
  8. jalan2 cni n follow..=)

    http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..
    HH terjah sini!!
    ^_^

    ReplyDelete
  10. hi. salam perkenalan. singgah dari segmen Encik Ben. Happy blogging!

    http://abilitusaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BEN
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow la blog saya plak

    ReplyDelete
  12. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    ReplyDelete
  13. marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  14. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    ReplyDelete
  15. salam ukhwah :)

    http://monolog25.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. skodeng2.. terjah dri segmen yg sama..
    happy blogging..done follow u

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. hye saye singgah dri segmen BA :)
    http://sakurasue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  18. pakar suka watak mama dalam atashinchi....kiki

    I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...