Check This Out Babe!

Tuesday, 26 July 2011

C'mon Baby..U can Do It!

Salam,
This morning I felt really happy because there is no more meeting.Just for this week tau..Sejak beberapa minggu ni aku asyik meeting-meeting.Kalau tak mengadap muka Ketua Pengarah, kena ngadap muka Timbalan Ketua Pengarah.Ada orang suka membebel ada orang suka 'OK'. Aku dah kebal hadapi top management yang pelbagai kerenah. Itulah manusia, yang tidak sempurna.Aku dah membayangkan sekiranya aku berada di peringkat atasan, pasti aku lagi sibuk.Puan..mesyuarat ni kena hadir,mesyuarat itu kena hadir.Apa yang pasti..aku kurang gemar pergi mesyuarat sebab aku akan ZZzzzzzZ...Lainlah aku jadi CHairman kot..takde chance nak mengantuk.Lagilah bila makanan yang dihidang itu nasi lemak, kuih talam,karipap, teh tarik maka perut sudah kenyang,

Waduh!!Banyak report nak siapkan bukan sebab mahu menangguh kerja, tapi biasalah kerja memang tak pernah habis. Jangan weng sudah..U can do it Rose!!Stay FOCUS!..FOCUS!

2 comments:

  1. fokus2 pun jgn sampai juling bijik mata yer.....

    ReplyDelete
  2. setakat ni belum juling lagi..:)eheks

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...