Check This Out Babe!

Tuesday, 26 July 2011

30 Blog Baru Diperlukan di BANGKU KOSONG=>TUESDAY BLUES LAA..BRO HASRUL


30 Blog Baru Diperlukan

Salam.
Saya perlukan 30 blog baru yang mempunyai follower kurang dari 500, 
syarat penting dan sebagai pertukaran suka sama suka, masukkan 
blog ini dalam bloglist anda, dan saya akan masukkan blog anda ke
 dalam bloglist saya yang dok ada tu. Anda juga bakal saya 
tampilkan dalam blog pilihan mingguan seandainya blog 
anda mempunyai header yang menarik.

Apa yang pasti saya memang kurang dari 500 orang follower.
Jomlah follow saya eheks(memancing undi pula).
Apapun harini nak cerita pasal TUESDAY BLUES.
Berapa banyak apa daa..
Selalunya orang akan cakap MONDAY BLUES.
Member partition belakang saya yang agak slow and steady hari ni berkata,
"Akak arini Tuesday Blues, selalunya Monday Blues".
Suka hati kamulah A, yang penting kerja siap!!:P

Macamana nak atasi BLUES ni:

1. Pergi buat nescafe secawan
2. Kunyah biskut merry
3. Korek HIDUNG
4. Main facebook (opss..bagi yang kena block tu baca paper lor dapat jugak info terkini)
5. Belek jerawat kat muka
6. Pergi toilet cuci muka+buang apa yang patut
7. Kacau ganggu kawan opis (chit chat)
8. Kemas meja yang bersepah macam tongkang pecah
9. Buat blogwalking
10. JOIN ENTRI BANGKU KOSONG!!


4 comments:

  1. alamak amy x leh join la..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hii.. ciksu dr

    http://ctsurianiarif.blogspot.com/2011/07/cepat2-30-blog-baru-ditunggu.html

    dtg cni nk follow.. hope follow ciksu balik.. (",)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...