Check This Out Babe!

Monday, 13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


Assalamualaikum

Tak kira lambat or cepat aku nak join juga segmen Bro Ben 'Ben Ashaari Ajak Baca Blog Aku'
Insya Allah kalau korang baca blog aku pasti tidak kering ilmu dan idea.
Memanglah blog aku tak sehebat bloggers lain yang dah famous, tapi ada kemanisannya..eheh..tah pape je.
Sebenarnya, disebalik pengalaman yang aku dapat share dengan korang semua ada juga diselitkan pengajaran dan pedoman buat bloggers. 
Siapa yang baca akan mengerti sendiri, walaupun blog aku tak se HOT cerita ceriti artis atau gossip, kerana pada pendapat aku dah berlambak blogs ada gossip panas.
Apapun..up to u untuk menilainya, mana jantan mana betina dan mana emas mana permata.

26 comments:

  1. waaa..terbaik kak :) btw, blog kak ni byk informasi..suka sangat.,.hehehehe

    ReplyDelete
  2. Baru Folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging k!
    Jemput la baca entriku ini
    http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-hijau.html

    ReplyDelete
  3. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. yuhuuuu!! dtg sini melawat blogger yang join segmen en. ben ^___^

    ReplyDelete
  5. hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  6. Salam dari segmen Abg Ben ni :)
    hihihi singgah sini
    pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
    jom jenguk2 saya pulak.

    http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. singgah tambah ilmu =)

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. Salam singgah dan perkenalan dr fendy
    follow sini sekali...

    jemput terjah.heheh..

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

    Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

    Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


    http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan Rosniena,

    Dari belog Abg Ben..;)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih semua kerana sudi singgah blog saya..salam sayang 'hugs'

    ReplyDelete
  12. Hi kak =) Emma singgah sini balik =)

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan.
    Jemput singgah ke belog cik Lily.

    ReplyDelete
  14. Eema Eshya;singgah selalu pun takpe..eheks
    Cik lily;tq singgah, Insya Allah

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

    -datang singgah dari segmen abg ben
    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  18. Eza singgah sini tauuu :D dari segmen yang sama... Salam kenalan dari Eza kababoooom! :D

    ReplyDelete
  19. datang singgah dari segmen yang sama ^_^

    ReplyDelete
  20. tq dear. singgah sini balik & follow juge. lucky no 104. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  22. hai....dari blog BEN.saya followww

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...