Check This Out Babe!

Monday, 13 February 2012

Valentine's Day Jadi Hari 'Nikmat'


Sebagai seorang Islam, jangan sesekali kita menyambut Valentine's Day.Ia diharamkan kerana ia amat bercanggah dari ajaran Islam.For further info..please read  the statements below:

Saint Valentine's Day, commonly shortened to Valentine's Day,[1][2][3] is a holiday observed on February 14 honoring one or more early Christian martyrs named Saint Valentine. It was first established by Pope Gelasius I in 496 AD, and was later deleted from the General Roman Calendar of saints in 1969 by Pope Paul VI.
The day first became associated with romantic love in the circle of Geoffrey Chaucer in the High Middle Ages, when the tradition of courtly love flourished. By the 15th century, it had evolved into an occasion in which lovers expressed their love for each other by presenting flowers, offering confectionery, and sending greeting cards (known as "valentines").[1][3]
Modern Valentine's Day symbols include the heart-shaped outline, doves, and the figure of the winged Cupid. Since the 19th century, handwritten valentines have given way to mass-produced greeting cards


Zaman dulu memang aku akui yang aku pernah sambut dengan boifrenku..tapi kami tukar2 cards dan lafazkan chinte...(cinta monkey).Itu zaman jahil aku..lagipun seingat aku kat Tv pun duk promote cerita or movie tentang cinta.

Kini, insaf bila sedar..this is not a good things kerana bercanggah dengan ajaran Islam..Astagfirullah..Lagipun apa yang aku takut..Valentine's Day ni akan disambut dan bakal lahirkan 'anak luar nikah'. Semoga dijauhkan perkara yang buruk..orang Jawo kata..amit-amit jambang bayik (sorry taktau spelling)

p/s:Kalau nak bercinta perlu ada batasannya...


  1. say no to valentine day !!! btw , done follow :)

  2. yeah,.. say no to valentine day..
    lagipun esok hanya lah hari biase iaitu hri selase.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...