Check This Out Babe!

Thursday, 4 October 2012

Fashionista Twins Girl

Assalamualaikum

Kalau nak diikutkan ada banyak gambar nak dimasukkan. Lately ni kena beli baju twins umur 3 tahun sebab diorang ni tinggi.Masa umur setahun pun dah beli baju untuk 2 tahun dan belum 2 tahun lagi dah beli 3 tahun.Nampak gayanya cepat meninggi anak mama dan mama akan semakin rendah sebab twins akan tinggi macam papa.

Actually aku suka beli baju twins ni bila ada sales di Sogo or di mana sahaja.Pilihan utama di Sogo is Trudy & Tedy, Poney, Hush Puppies dan Barbie (baju tido je boleh).Tapi kadang-kadang aku beli online i.e Mysale or bloggers. Memandangkan mama suka tengok anak-anaknya bergaya (sebab masa kecik2 dulu takde chance nak bergaya lebih) maka memang baju yang akan di let go sebab dah kecik. Lepas ni kene buat sistem 5S.



 Model Trudy & Tedy at Nusajaya




Kick the ball


Baju dari Lovely Lace


Hello fishy I'm Poney's


Model musim sejuk winter sonata

Belon oh belon

Puteri Salju Kembang Sri Pagi

1 comment:

  1. alahai...serius takleh cam muka dorang...sama jer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...