Check This Out Babe!

Monday, 13 January 2014

Tetiba Ada Duit Masuk Dalam AkaunAlhamdulillah dengan shaklee aku dapat skit duit tabung untuk twins..hahaha..sekurang-kurangnya adalah duit nak beli beras sekampit dan susu twins.Sapa taknak bagi kalau permulaan dalam RM40.00.Eh itu kira ok dari tak dapat apa-apa dengan shaklee.Aku dapat pun bukan buat berniaga..so far untuk permulaan makan sendiri.So pastikan diri mendapat manfaat sewajarnya then baru bole share dengan kenkawan.

Ok..siapa yang ada budget dan tak boleh beli semua vitamin.Mulakan dengan 1 jenis sahaja.Selalu perempuan nak makan untuk kecantikan diri bukan. Hmm..let's say GLA then ada duit sikit top up beli Vitamin C.Next month tu belilah Vitamin E or Alfalfa..gerenti puashati.

Anyway sesiapa yang nak membeli Shaklee guna no ahli aku seperti tertera di bawah: 

No. ID: 1079123 (Rosmawati Abd Ghafar)

Oh anyway bulan ni ada promosi Alfalfa..apa kebaikan alfalfa ni ye?

Alfalfa juga bole membantu mengatasi keputihan bagi kaum wanita di samping melancarkan pembuangan air besar. Selain itu, jika anda mahu turunkan berat badan dengan memakan alfalfa secara konsisten turut membantu penurunan berat badan.
Kat shopping mall ada jual alfalfa ni..buat kerabu boleh kot..hahah.Dalam masakan western macam salad ada alfalfa ni.Tapi kalau nak beli mahal..By the way Alfalfa Shaklee berbeza dengan yang jenis ini.Alfalfa Shaklee ditanam di USA dengan kaedah free racun pestisid..semuanya secara organik.So adalah selamat makan dan kesannya amatlah memberangsangkan..


Testimoni Alfalfa Shaklee


Ihsan dari:Rakan-rakan shaklee

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...