Check This Out Babe!

Thursday, 11 September 2014

Frozen Theme For Twins Birthday!


Happy belated birthday to my twins..Sorry mama lambat sambut birthday u all pada 27 Ogos yang lalu sebab mama out station ke Sabah.Tapi mama jeles sebab papa and semua dah sambut tanpa mama.Kali ni aku order cake special untuk twins. Tak kisahlah berapa harga janji tema Frozen dan sedap. 



 Masa ni sambut dekat office baru paksu+maksu di Precint 8. Still under renovation, tapi saja jek nak buat perasmian awal dan kasi sepah.


Anna, Elsa dan sewaktu dengannya. Percaya tak aku yang susun patung tu semua sebab masa deliver mana boleh bawak dengan patung-patung tu semua. So nak potong baru hias.Kalau u all nak order boleh tengok instagram aliahbabbles 


Kesian kakak, masa ni dia demam. Muka nampak sangat monyok


With the cousins and MaWan, Pak Ngah, Mak Ngah and Maksu. Si Maritza tak sudah-sudah dengan bantal busuk.

Mama and papa doakan kakak dan adik menjadi anak yang solehah, bijak pandai, comel lote sokmo dan paling penting berjaya di dunia dan akhirat. We really love you sayang.Sekejap saja dah 4 tahun dan next year time akan bersekolah.



No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...