Check This Out Babe!

Friday, 20 October 2017

Beauty Consultant Mary Kay

Assalamualaikum...

Hai semua..lama juga saya tak singgah blog ni..dah bersarang lama sungguh.Maklumlah dah ada baby kecik then sekarang sibuk dengan kerjaya..walau ada kerjaya hakiki as Quantity Surveyor..yess finally I'm registered QS dengan gelaran Sr. Tetapi sekarang ni juga walau kerja hakiki as QS namun saya suka juga kerjaya baru which is as Beauty Consultant Mary Kay..

Macamana boleh berkecimpung dengan bidang kecantikan ni sebab..saya banyak masalah.Hahah..banyak sangat masalah kulit.Kulit semakin kusam,jerawat, terlalu kering dan sensitif dan kedut banyak sudah.Mestilah risau...kita walaupun dah berumur (terasa i dah tua ok) mestilah risau dengan penampilan.

Berbelas tahun saya guna macam-macam produk..peeling product dan sewaktu dengannya.On off ok..kejap cun kejap bidadari kejap weird kejap monsters.Akhirnya jatuh hati dengan Mary Kay yang hanya bantu solve skin saya jadi sihat beberapa bulan.

Let me share my knowledge about skin..Kulit kita ni 4 minggu cycles dan ada 3 lapisan kulit epidermis, dermis dan hypodermis. Kulit kita ni ibarat daun kering yang sangat banyak jika tidak dijaga dikemas lagiler semak kan. So produk Mary Kay akan bagi air pada kulit yang kering (penting pilih moisturiser yang sesuai) dan sihatkan permukaan epidermis yang tak sihat serabut serabai tu.

Produk Mary Kay yang dah berpuluh tahun berada di pasaran ni ada R&D sendiri dan berjuta user even testimoni.Eh nak cantik dan kulit sihat tak boleh sekelip mata ye.Kita nak kulit sihat forever young ambil masa dan sabar. Saya share kebaikan product dan yakin sebab ada jaminan..90 days.Kalau tak serasi boleh u all refund or return. Apapun saya share pengalaman yang dah makan garam dengan pelbagai product. Syukurlah..saya memang jatuh hati dengan Mary Kay.


U all boleh lihat skin saya yang dulu memang non stop keluar jerawat dan sensitif sangat.Kesan guna pelbagai produk buat kulit kita haywire dan confused sebab nak adapt solution apa sesuai. Alhamdulillah ramai customer saya berpuashati dengan feedback gunakan product Mary Kay.Suka diingatkan polisi kami as beauty consultant tidak menyentuh wajah customer.Kami mahukan customer untuk merasai dan menikmati sendiri product.Kami berperanan sebagai perunding setia hingga impian anda tercapai mendapat kulit yang sihat,Saya share apa yang saya dah lalui ye..Alhamdulillah saya mendapat bimbingan yang baik dari senior ESSD Wawa.

 Sebagai beauty consultant Mary Kay kita wajib attend class skin tau..mana boleh advice sembarangan.Kami advice ikut keperluan kulit customer bukan sebab duit poket. Itu keistimewaan kami sebagai Beauty Consultant Mary Kay.Jika berminat untuk menjadi pengguna saya boleh bagi free consultation dan tiada paksaan untuk membeli. Bagi yang mencari peluang kerjaya baru atau pendapatan boleh join dengan kami. Kenapa saya join Mary Kay ni sebab saya bermula sebagai user dan mahu berkongsi benefit product dengan u all. Saya memang suka perempuan nampak cantik sebab lebih yakin dan bergaya. 


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...